Group Created with Sketch.

JavaZone Partnermøte Juni 2015

Nedenfor finner du presentasjonen som ble holdt på Teknologihuset torsdag 11. Juni.

Presentasjonen inneholder en statusoppdatering for JavaZone 2015, informasjon om vårt nye expo-område og nyttige tips og frister for partnerskap og stand i Expo.


For information in english, please refer to our our partner update from June 2015. You can also see our partnership web pages and our partnership prospectus. You can also contact us at partner@java.no

Viktig info om
Expo-området

I 2015 gjør vi en stor endring i kveldskonseptet på JavaZone. Vi flytter rett og slett hele festen fra Rockefeller og ned til Oslo Spektrum. Vi lanserer en splitter ny Sal 1, der vi kommer til å kjøre de største foredragene på dagtid, og deretter kjører vi konserter på kveldstid. Dette betyr at det blir mingling i Expo-området også på kveldstid. Les mer om dette i presentasjonen nedenfor. Vi har også en del nyttige tips til deg som skal være partner på JavaZone, og anbefaler at du leser igjennom disse. Ta kontakt på partner@java.no om du har noen spørsmål.

Kontakt oss

JavaZone holdes i September 2015, men ta kontakt med oss om du har noen tanker og ideer så snart som mulig, slik at vi kan hjelpe deg å få til et så bra standkonsept som mulig. Vi jobber hardt for at alle standplasseringene i Expo-området skal være godt plassert og ha en god dynamikk, men har du spesielle ønsker så lønner det seg å være tidlig ute.

Send oss en mail til partner@java.no, så tar vi kontakt.